از آنجا که معمولا عدم استفاده از آموختهها و بکارگیری آنها در بازه طلایی پس از یک دوره آموزشی منجر به هدر رفت و کاهش اثرگذاری آن دوره خواهد شد، از این رو ضروری بود تا شرکتکنندگان در فضایی واقعی نسبت به بکارگیری مباحث آموخته شده اقدام نمایند و بیش از هر چیز با فضای واقعی کسب و کار در این حوزه آشنا شوند. بنابراین دوره کارآموزی با مدت زمان حداقل 80 ساعت در یکی از نهادهای فعال در این حوزه از جمله صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر، شتابدهندهها، پارکها، مراکز رشد و .. برای هر یک از شرکت کنندگان در نظر گرفته شد.
انتخاب مراکز کارآموزی به پیشنهاد کیمیاکالج (و بررسی درخواست نهادهای همکار) یا توسط خود دانشجویان صورت گرفته و برخی از نهادها دوره کارآموزی را بهنوعی در راستای جذب نیرو و در قالب آموزشهای بدو خدمت ترتیب دادند. از این روز مدت زمان کارآموزی برخی دانشجویان تا 300 ساعت نیز بطول انجامیده است.
در مجموع 44 مرکز و نهاد همکار بهصورت فردی و گروهی به جذب کارآموزان پرداختند، که از این میان میتوان به موارد ذبل اشاره نمود:
- صندوق مالی توسعه تکنولوژی ایران- 9 کارآموز
- شتابدهنده شریف- 8 کارآموز
- مرکز توسعه فناوریهای مالی بانک انصار – 8 کارآموز
- شتابدهنده بانا- 5 کارآموز
- باشگاه کارآفرینی تیوان- 4 کارآموز
- سیناتک- 4 کارآموز
در پایان از حسن نظر و همکاری تمامی سازمانها و مراکزی که در مسیر توسعه سرمایه انسانی اکوسیستم کارآفرینی و فناوری یارای کیمیا کالج بودند،سپاسگزاری به عمل میآید.